maanantai 17. syyskuuta 2012

Nuevo Robocop

Heräsin, avasin television vilkaistakseni tekstitv:n uutiset ja behold! sitä ennen näin ruudun alareunassa uutisnauhan jossa mainittiin uuden Robocopin kuvien vuotaneen julkisuuteen ja pitihän sitä heti päästä googlaamaan miltä se näyttää.
Ja niin,,, öö, okei.

Ei pitäisi ehkä vielä tuomita ennen kuin näkee sitten joskus itse elokuvan, että miltä se sen yhteydessä näyttää. Mutta ensiajatukset eivät olleet Robopissa, vaan G.I. Joe: The Rise of the Cobrassa, Halo-peleissä ja jostain kumman syystä Katuhaukassa.

No, olisi se voinut olla myös Logan's Runissa ja pyynnössä: "father give me legs."

Oikeastaan, jos Gangbusterista tehtäisiin elokuva, niin hänen pukunsa varmaan näyttäisi samalta kuin tuo uusi Robocop. Etenkin tämä oikealla oleva Lexcorpin design. Sillä kuten X-menit osoittivat, että once you go black...


 

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Tuossa haarniskassa on myöskin jotakin samaa kuin Mass Effect pelisarjassa käytetyissä.

...noir kirjoitti...

Minä jotenkin epäilenkin, että tässä on pyrittykin tuohon pelilookkiin, sillä aika usein tuollaista samanlaista designia näkee peleissä kuten juuri Mass Effect, Halo ja Dead Space. Joten sillä ehkä kosiskellaan tietynlaista katsojakuntaa.
Riisutaan Nolan Batmanilta viitta, niin sekin on aika samankaltainen.
Enkä minä sano, että se automaattisesti on huono asia, sillä itse elokuvassa kuvasävytysten sun muun kikkailun avulla se näyttää taatusti jonkin verran erilaiselta. Tosin uusimman Batmanin Catwoman-puku oli kyllä yhtä ruma niissä ennakkopaljastuskuvissa kuin leffassakin, mutta mene ja näe.

KimSjopi kirjoitti...

Itsellekkin tuli mieleen ihan juuri tuo G.I Joe -puku. En edes ymmärrä, miksi RoboCop on pitänyt tehdä uudestaan...

...noir kirjoitti...

Joo, olisivat vaan suosiolla tehneet jonkin elokuvan ilman varsinaista yhteyttä Robocopiin.

Robodetective

Oikeastaan on lievä yllätys, että se kesti näinkin kauan tehdä jatkoa, tai siis remakea, ottaen huomioon kuinka kova lypsylehmä tämä tyyli on jo hyvän tovin ollut. Ottaen huomioon, että kun näin nopeasti tehtiin jo Spider-man remake, niin Robocop sai olla ihmeen kauan rauhassa, vaikka sen tekoa olikin jo pitkään suunniteltu.

Samalla voikin miettiä, että missä on uusi Ghostbusters ja miten Gremlins ei ole saanut tietokoneajalla uutta eloa.
Ei niin ettäkö niitä kaipaisi, mutta pistäähän se mietityttämään kun kerran kaikki muu on jo tehty.

Ja ylipäätään kun kerran nämä ovat pakollinen paha, niin olisivat sitten suosiolla jatko-osia, eivätkä remakeja.