lauantai 16. kesäkuuta 2012

Heidän rakkautensa kätki maanpetoksen

Tein siirtymän filmikuvauksesta Troniin ja nämä tämän postauksen kuvat ovat ensimmäiset jotka otin.
Pitäisi varmaan muuten lukea ohjeetkin, eikä vain kokeilla sokkona mitä mikin nappula tekee. Silloin olisin ehkä ymmärtänyt jotain salaman päällekin.

Vaikka en edelleenkään aio hylätä filmikameraani, niin tämä uusi taikalaatikko toimii hyvin tälläisten juoksemalla kustujen ideoiden toteuttamiseen ja koska tuossa tovi sitten Movie Monday-haastevastauksen yhteydessä mainitsin säilyttäväni poisheitettyjen, taikka esimerkiksi formaattiuudistuksen myötä valikoimastani poistuneiden kasettiversioiden kansia, niin siitäpä sainkin idean. PLINK!

En ole oikein ymmärtänyt, että miksi moni oi niin kovin hieno kansikuva pitää hylätä kun samasta elokuvasta tulee esimerkiksi vaikkapa dvd-versio ja tästä hyvänä esimerkkinä Bond-elokuvat joiden ultramakeet maalauskannet saavat toistuvasti siirtyä syrjään ihan ok-valokuvien vuoksi.
Tässäpä siis muutama esimerkki tuollaisista askelista kohti ultimaattista tuhoa.
Osa sentään (esim. K2) onnistui pysymään oikeastaan aivan yhtä hyvänä, mutta katsokaapa sitä Legenda Haukasta-leffan kantta. Dios mio!
Onneksi The Blobin dvd tuo toivoa.

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Kukahan mahtaa olla se henkilö, joka on vastuussa tuosta Ladyhawken dvd-kannesta. On meinaten sitten niin susiruma että. Tekijältä pitäisi poista persus välittömästi....

...noir kirjoitti...

ja niin hieno kun tuo vhs-kansi on. Pitääkö tässä nyt ruveta saksia käyttämään.

Tuoppi kirjoitti...

Niin ja kun tämmöinenkin variaatio olisi ollut tarjolla.... http://www.cinemapassion.com/covers/Ladyhawke-13004007012005.jpg

Ei tuokaan paras mahdollinen ole, mutta hulppeasti hienompi kuin tämä meitin mustavalkoräpellys...

...noir kirjoitti...

Ehdottomasti tyylikkäämpi