lauantai 6. elokuuta 2011

Sexy Scary Movie (2001)

"From the creators of The Erotic Witch Project & Mistress Of Frankenstein."
No ei se voi olla ainakaan huonompi kuin Scary Moviet, eikä se olekaan.

Ei tällä tietenkään ole mitään yhteistä Scary Movien kanssa ja hitto, jo pelkkä movie tuottaa vaikeuksia. IMDb tyrkyttääkin elokuvalle vaihtoehtoista nimeä The Erotic Ghost. Vaikka väliäkö nimellä, sillä pääasia on etteivät herrat Seltzer ja Friedberg ole olleet mukana tekijätiimissä.

Yön sumuinen Mike Hammer-saksofoni soi, kun miehensä Robertin (John Bacchus) pumpattavana oleva tylsistynyt kotirouva Doris (Darian Caine) fantasioi olevansa kumipuvussa nuolemassa toisen naisen jalkoja ja tämä toinen nainen on mahdollisesti vampyyri.
Aamun tultua aamupalalla Robertin haukotellessa tylsyyksiä, näkee Doris keittiössään tanssivan alastoman naisaaveen (Tammy Parks.) Jostain syystä ohjaaja -joka on sama hyypiö joka Robertiakin esittää- katsoo, että alastonta naisaavetta tärkeämpää on seurata hetki Robertia Dilbertmäisessä työssään, joten ei ihmekään että Doris pitää miestään tylsänä ja haaveilee jostain aivan muusta. Onneksi saksofoni lähtee taas soimaan ja saamme nähdä kuinka Doris on suihkussa ja huomaa reitensä sisäosassa kaksi pientä haavaumaa, jotka eivät siis viittaa sukupuolitautiin, vaan sen metaforaan eli vampyyrin puremaan. Taas siirrymme Robertin työpaikalle ja pointti lienee siinä, että näkisimme kuinka tylsä työ tylsien työkavereiden kanssa tylsistyttää Robertia siihen saakka kunnes on aika vetää D-Fensit ja kyllähän Robbe hiukan unelmoikin kuristavansa kollegaa punavalojen vilkkuessa.
Kotona Doris huomaa alastoman naisaaveen hipelöivän häntä ja rouva alkaa kokemaan nautintoa Enigmamaisen musiikin soidessa taustalla. Seuraa odotettu lesbiaaninen kohtaus, joka on jopa Playboy-standardeilla kesy, mutta sentään kuvattu huonommin. Sitten katsotaan lähikuvaa Robertin rumasta nassusta ja ruudulla liikkuu yritysmaailmaa ironisoivia tekstejä kuten "cash flow" ja joitakin muita yhtä sukkelia vatsankutkuttajia.
Palaamme goottimeikatun Doriksen luokse joka katsoo apaattisena eteenpäin, oletettavasti mikroaaltouunia. Seuraavaksi hän seuraa alastonta naisaavetta ja päätyy talonsa kellariin jossa kaksi isorintaista naispaholaista koskettelee toisiaan. Odotettuaan naisrakkauskohtauksen loppuun, voi Doris säikähtää ja palata yläkertaan, jotta kuva voi siirtyä kuvaamaan Robertin tylsää naamaa tylsäilemässä. Hitto, toi Robert on niin pässin näköinen ääliö, että hei Doris minä olen vapaa, eikä minua haittaa vaikka unelmoisitkin alastomista naisaaveista.
Doriksesta puheenollen, nyt ne naispaholaiset aikovat tehdä tuhmuuksia rouvalle, mutta alaston naisaave ilmaantuu heilumaan ja sitten naispaholaiset ovat kadonneet.
Robertin pinna palaa ja hän kaivaa pyssyn esille. Hah! Jos toi ei ole vesipyssy, niin ei sitten mikään. No, Robert ampuu kollegansa ja saa rangaistukseksi ylennyksen joka ei muuta asemaa millään tavalla, tai tuo aiempaa enempää rahaa tilille, mutta ainakin hän saa uuden toimiston joka on samanlainen kuin aiempi. Hei, tämähän oli lähes ovelaa piikittelyä.
Doris kokee taas naispaholaisen läsnäolon ja muuten, ne naispaholaiset puhuvat samalla tavalla kuin se kääpiö Twin Peaksissa. Kohta Doris avaa alastomana oven meikkikauppiaalle ja kaataa tämän naisen pöydälle ottaakseen hänet väkivalloin. Tällä välin Robert ja työtoverinsa ovat meikanneet kasvonsa valkoisiksi ja miksikö? PILiä siteeratakseni "don't ask me, 'cause i don't know."
Robert saapuu kotiinsa näkemään Doriksen naiskentelemassa meikkikauppiaan kanssa ja tylsistynyt mies istahtaa tylsäilemään sohvalle jolla istuu myös aavemuodossa se Robertin ampuma kollega.

Muistatteko kun jokin noista kotoisista mainoskanavistamme, näytti muutama vuosi takaperin kesän ajan perjantaisin (saattoi se olla lauantaikin) sellaisia kilttejä Ranskalaisia pehmoerotiikkaelokuvia? No, Sexy Scary Movie on hiukan samankaltainen kuin ne, sillä erotuksella että ne sentään näyttivät oikeilta elokuvilta, tämän ollessa enemmänkin kuvaukseltaan ja yleistunnelmaltaan kotivideotasoa. Mutta muutoin, samankaltaista laiskaa eroottista viritystä jossa ei oikeastaan kosketa, mutta huojutaan musiikin tahtiin puolialastomina on tarjolla.
Amerikkalaiseen tapaan suurin osa elokuvan naisista näyttää kuuluvan plastiikkakirurgian muotikataloogin sivuille, mutta onneksi ainakin pääosan Darian Caine on elokuvassa hyvinkin luonnolliselta vaikuttava, vaikka esiintymisellään pyrkiikin olemaan luonnoton ja kansikuvaan hänet on saatu näyttämään silikonilaaksolta.

Oletan että Doriksen näkemä aave, tai ne naispaholaiset sun muut olivat vain harhaa, sillä elokuvan idea lienee siinä että se kuvaisi muka elämäänsä turhautuneita ihmisiä. Siksi kotielämäänsä kyllästynyt Doris Piko ja Fantasio seksuaalisesti ja työhönsä kyllästynyt Robert unelmoi väkivaltaisesti. Joka kerta kun Doris kokee jonkun naispaholaisen kosketuksen, tms. niin aina jossain vaiheessa hän tavallaan herää tilanteesta yksin, joten siellä ei siis ollut muita paikalla. Se tosin ei selitä niitä ihme vampyyripuremia jotka näkyivät siellä suihkussa, koska se oli reaalimaailmaa, mutta ehkä ne vain olivat hyttysenpuremia tai jotain.

Softia musiikkia ja softia erotiikkaa joka putkiaivoiselle on enemmän ärsyttävää kuin tarkoitettu.
Pirun huonot näyttelijät ja jopa ähkiminen on kirjoitettu huonosti.
Ja jos tämä ei olisi niin tylsä, saattaisi tämä olla ei-tylsä.

Tähdet: *
Sexy Scary Movie

Ei kommentteja: