tiistai 25. joulukuuta 2018

Watch out, he's got a candy cane!

Toisin kuin lapsena on aikuisena joulussa noussut tärkeimmäksi rentoutuminen ja ruoka, jolloin jos kysytään mitä lahjaksi toivoisi on vastaus yleensä luokkaa "en mä tiiä, sukkia tai jotain" eli sellaista mitä voisi ja aikoisi itse muutenkin ostaa. On siltikin mukava saada jotain silkkaa viihteellistä materiaalia josta mummo olisi aikoinaan sanonut "aiotko pukea päällesi nuo levyt?" kun villapaidan sijaan cd:t olivat kovinta shittiä ja niitä oli hänen mielestään jo entuudestaankin liikaa.
Tässä siis teemaan sopivat tilanviejät joista toki puuttui jonkinlainen yllätysmomentti tietäessäni pitkälti mitä saisin, ollaanhan kuitenkin oltu jo pitkään tilanteessa jossa kukaan ei enää tiedä mitä hankkia koska sinulla on jo kaikki, minkä vuoksi sitä itse on etukäteen maininnut mitä voisi ottaa vastaan, että valitkaa niistä.
Leivänpaahtimen ohella ainoana varsinaisena toiveenani oli kuvan kirja, jonka senkin kohdalla vähättelin halua toteamalla ettei ole pakko, voin kyllä ostaa sen sitten itsekin.
Ei tarvinnut ostaa itse.

Kovinta koko joulussa oli kuitenkin se, että nyt kun suvussa on jälleen pienokaisia (en puhu kääpiöistä) niin jälleen sai taas hieman panostaa siihen lapsekkuuteen lelujen kautta, jonka ansiosta pääsi itsekin taas leikkimään rakennuspalikoilla ja painamaan ääntevän pehmolelun arkoja paikkoja. Hmm, jälkimmäinen vaikuttaa joltain oikeudessa kuultavalta. Kuitenkin tämän edellä mainitun uuden sukupolven edustajan ansiosta sain siirtyä cosplaymoodiin ja vihjeenä se, että minä olen toinen seuraavan kuvan henkilöistä.

Rikospähkinän ratkaisu: se punapukuinen.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Hovimestaria arvelin syylliseksi, mutta pieleen meni.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tässä pitää tietää?

...noir kirjoitti...

Taistelutiikeri on Cringer.