sunnuntai 12. elokuuta 2018

Sade

Tämä päivä ei aivan mennyt niin kuin Strömsössä vaan pikemmin kuten Midianissa ja siten alkuperäinen suunnitelma lähteä pop up-kirppikselle myymään leffoja sekä valokuvia huuhtoutui kadotukseen rankkasateen myötä. Siis ihan oikeasti, mitä hittoa tämä nyt taas oli olevinaan? Ihan perusnätti ilma ja heti kun sain kaikki kassit jotenkin epäjärkevästi sidottua ympärilleni ja avattua pyörän lukon alkoi satamaan kuin ilmaisista ämpärijonoista kaataen. Tämä aamukahdeksan aikaan ja nyt kello 17:25 ei päivä ole juuri sen kuivemmaksi muuttunut. Mitä nyt pari kertaa aurinko vilautti nassuaan ja vihjaili paremmasta, mutta muutoin on ollut kaikkea muuta kuin ideaali ilma levittää viltti nurmikolle, asetella siihen muutama sata elokuvaa ja pyytää niistä jotain rahaakin.

No ei se mitään, vaihdoin varasuunnitelmaan eli pelkkään kävelylenkkiin ja 31 kilometrin jälkeen oli todettava, että hiukan alkoi jo tuntumaan jaloissa.

Päivän kohokohtiin lukeutuivat autoileva koira, hölkkäfanaatikko joka jo kaukaa huusi "pois tieltä!" vaikka kukaan ei ollutkaan hänen tiellään ja Hämähäkkimies-lippalakkinen pikkupoika joka tuntui diggailevan Lepakkomies-paidastani. Näytin pojalle solidaarisuuden vuoksi jotain jengimerkkiä ja erkanimme tuntien sielunveljeyttä, vaikka onhan se Hämis nyt aika nynnerö.

Negatiivisempana toteamuksena se, että aiemmin ehdottamani bloggaajien välinen yhteistyö on vähäisen kiinnostuksen vuoksi haudattu. Kenties ajankohta oli huono, tehtäväanto huonosti toteutettu, halu oli mahdollisilla kiinnostuneilla kovempi kuin uskallus kertoa siitä tai kenties syynä kuihtumiseen oli se, että varsinkin tämän omankin blogini edustamaan aihepiiriin lukeutuvat kirjoittajat ovat kasvavassa määrin hiljentymässä ja sieltä oletan löytyvän suurin osa lukijoistanikin. Mutta oli syynä sitten mikä tahansa niin pärjäämme varmasti omillamme. Näin ollen en myöskään kerro tarkemmin mikä se projektisisältö oli olevinaan, koska sitä ei enää ole olemassa. Joskin te muutamat jotka osoititte halua osallistumiseen, olen pohtinut korvaavaksi erästä toista vastaavaa yhteistyöhelmeä. Vähemmän suurta, mutta vähintään ihan ok-tason juttua ja viestitän tästä myöhemmin aiemmin kiinnostusta osoittaneille henkilöille suoraan. Joten Corum81, Horrendous, Graduated Cylinder ja sinä joka otit yhteyttä blogin ulkopuolella (en mainitse nimeäsi ainakaan vielä, jos et satu enää olemaan kiinnostunut) varautukaa siihen, että saatte sähköpostia allekirjoittaneelta. Tai no, yksi teistä saa varmaankin sen viestin facebookin kautta, mutta liekö sillä väliä vaikka se tapahtuisi alppitorvella, kunhan tapahtuu.

Voikaa hyvin ja tässä jotain muuta varsin hyvää...

5 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Saako siihen uuteen juttuun osallistua, kun enhän minä pölhö muistanut sitä sähköpostia edellisen suhteen ajoissa lähettää.

...noir kirjoitti...

Saa.

Tuoppi kirjoitti...

Hyvä juttu. Kiitos.

Tuoppi kirjoitti...

Sain tuossa muuten muutaman arvostelun kirjoitetuksi, joten oma taisteluni blogini lopullista hiljentymistä vastaan on alkanut.

Waltsu kirjoitti...

Ai perhana! Minäkin unohdin täysin sen deadlinen, vaikka niin hienosti sitä omassa blogissakin mainostin. Suutarin lapsilla ei todella taida olla kenkiä.

Voisin olla seuraavastakin haasteesta kiinnostunut, mutta jos sama trendi allekirjoittaneella jatkuu, niin ei hyvää päivää, tuleeko mistään mitään. Ole varuillasi kanssani.