torstai 21. marraskuuta 2013

Genetically mutated bats escape and it's up to a bat expert and the local sheriff to stop them

Tällä kertaa kirpparilta tuli ostettua Bats, joka on silkkaa roskaa ja paras seikka koko elokuvassa on kannen nurinkurinen nimi.
Seven Commandments of Kung fu, joka tietenkin kertoo shakkimestareista tai jotain.
Tohtori Jekyll'in salaisuus, jonka nähdessäni totesin spontaanisti "uuh!" ja nauroin kun näin hintalapussa tekstin "mykkäelokuva. Ei edes musiikkia."
Dark Cityn bluversio, sillä halusin päivittää aiemman levyni ekstrojen osalta.
Valitettavasti ystävättäreni osti elokuvat The Hottie and the Nottie ja Mr. Bean lomailee, mutta onneksi myös Million Dollar Babyn. Itse asiassa hän osti Million Dollar Babyn spessuversion, josta olen hieman kateellinen.
Niin ja mukaani lähti myös John Barryn kokoelmalevy nimeltä Zulu ja vaikka minun mielestäni esimerkiksi King Kongin musiikki sopi hyvin torimunkin taustoittajaksi, niin kuskin mielestä ei.

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Tuo shakkimestareista kertova leffa vaikuttaa minusta erittäin kiehtovalta. Enkä minä pahitteeksi pistäisi, vaikka itsekin tuon Dark Cityn Blu-rayn jostakin käsiini saisin...

corum81 kirjoitti...

Dark city on minullakin vielä vhs-formaattina ainoastaan.

Jos et ole vielä Dark Citystä kirjoittanut arvostelua ja sen aijot tehdä, niin olisi kiinnostava kuulla onko ekstrat katsomisen arvoiset. Tosin ostan varmaan itsekin blu-ray version oli ne sitten hyvät tai ei.

...noir kirjoitti...

Olen jo kirjoittanut.

Sen verran kattavat ja mielenkiintoiset ekstrat bluray-versiossa on, että vaikka en ole vielä katsonut niitä, niin uskaltanen suositella.

Levyllä on muun muassa kaksi versiota elokuvasta, kommenttiraitoja, dokkareita ja näköjään ainakin jokin Neil Gaimanin "review of Dark City".

corum81 kirjoitti...

Jos Neil Gaiman on ekstroissa, niin ei ne huonot voi olla!