maanantai 4. heinäkuuta 2011

Movie monday: Tylsä klassikko

Panokseni Movie Monday-haasteeseen jossa aiheena Tylsä klassikko
.
.
.
Ja näin haasteessa sanottiin:
"Elokuva on klassikkomaineessa. Se sai hyvät arvostelut ja kaveritkin kehuivat. Se voitti kenties myös liudan palkintoja. Odotukset olivat korkeat. Kun vihdoin näit sen, se oli mielestäsi typerä, turha, tylsä tai jotenkin muuten pettymys."


Mulholland Drive

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Jäi muuten minulta kesken tämän leffa. Sen luokan soopaa se mielestäni oli/on etten yksinkertaisesti vaan pystynyt katsomaan sitä loppuun asti...

...noir kirjoitti...

Mulholland Drive on Lynchia kopioimassa Lynchia ja tekemässä siis juuri sellaista elokuvaa jolta häneltä odottaakin. Mikä on sääli ohjaajalta joka tuntui aiemmin hyvällä tavalla haastavan katsojan lisäksi itsensäkin.
Tästä syystä minun on vaikea uskoa elokuvan saamaa positiivista arvostavaa vastaanottoa ja tälläisiä "klassikko jo syntyessään" kommentteja. Se on kuin kehuisi jonkin Transformers kakkosen olleen Michael Baylle uusia haasteellisia uria avannut elokuva, eikä vain hiilipaperikopio.

Sivustakatsoja kirjoitti...

Ei tämä huono ollut, mutta tarkoituksella niin sekava, etten itsekään ihan sen parasta tehoa ymmärtänyt, vaikka muistaakseni ihan positiivinen fiilis siitä jäikin. Ajattelin kyllä katsoa sen uudestaan tässä lähikuukausien aikana, mutta luulen, ettei mielipide paljon muutu.