torstai 18. huhtikuuta 2013

Todista ettet ole robotti

Olin töiden jälkeen aikeissa suunnata suoraan kotisohvalle, mutta niin vain minut saatiin houkuteltua kirpputorikierrokselle kysymällä "lähetäänks kirpparille?" ja niin helppoa se oli.
Hyvä vaan, sillä löysin jälleen herkullista roskaa.

Mutta ensin ne joita en ostanut.

Ei lähtenyt matkaan halvalla 150 euron tarjoushinnalla varustettu maalivahtilegenda Kauhasen (kuka?) paita
Ei lähtenyt matkaan Viies Element, koska minulla jo on se. Hei, tiedän ettei se ole oikeasti vitsi, mutta kuulostaahan se hauskalta.
Eikä lähtenyt matkaan paita jossa on ekstrapissed off angry bird, paleltunut kalkkuna ja jokin lsd-tripin aiheuttama vihreä psykedeliakuvio.
Tuo paita olisi ehkä pitänyt ostaa.

No ainakin ostettua tuli joukko roskaelokuvia, joiden sisällön aion arvata kansien perusteella. Tai sitten en.

Alien Intruderissa on ainakin yksi rumimpia kansia koskaan, joten sisällön täytyy olla timanttia, sillä oletettavasti se kertoo ulkoavaruuden autokouluopettajista.
Territories on arvatenkin kennelityöntekijöistä kertova dokumentti.
Poolboy... öö... huu keers, sillä katsokaa nyt sitä. Sen täytyy olla mestariteos.
Children of the Corn 2 on tietenkin se kaikille tutun jo alkujaankin heikon elokuvasarjan toinen heikko osa ja koska tämän sarjan jatko-osien kohdalla numero viittaa kertotaululliseen huonousasteeseen, niin sääliksi käy Maissilapset 666: Ennustusta.

Ja en hitto tiedä mistä näitä Great Comedy Movies- ja Crime Movie-kokoelmia riittää, sillä tuntuu kuin joka ainoa kerta kun käyn kirpparilla, sieltä löytyy aina uusia tälläisiä.

Crime Movies sisältää Charlton Hestonin The Little Kidnappersin, joka arvatenkin kertoo kääpiökokoisista lapsikaappaajista, kun taas The Presidents Mistressissa Beau Bridges hengittää suun kautta. Necessity kertonee Crying Gamen transseksuaalista ja Beauty & Denise puolestaan kaunottaresta ja hirviöstä, joista jälkimmäisen nimi lienee Denise. Jep, se kuulostaa oikealta.
Great Comedy Movies-kokoelma ottaa hiukan päähän, sillä minulla on entuudestaan saman sarjan kokoelma, joka myöskin on nimeltääm Great Comedy Movies ja siinä on jo Tapeheads ja Ski School 2, mutta ne kaksi muuta elokuvaa ovat eri kuin tässä. Mutta tämä piti ottaakin juuri niiden kahden muun elokuvan vuoksi, sillä molemmat ovat Hulk Hoganin elokuvia.
The Secret Agent Clubissa Hulk näemmä on salainen agentti joka käyttäytyy salaisesti ja Santa With Musclesissa hän on gayeroottinen miesstrippari.

Palatakseni hetkiseksi Tapeheadsiin ja Ski School kakkoseen, niin tottakai me kaikki tajuamme etteivät nämä Great Comedy Moviesin ja vastaavien kokoelmien elokuvat oikeasti juuri kovinkaan hyviä ole. Hitto, pelkkä movies-osuus on jo vaikeasti saavutettavissa. No, Tapeheads on mielestäni oikeastikin hauska elokuva, mutta onko se nyt tarpeen julkaista kaksi kokoelmaa joissa molemmissa ovat sekä Tapeheads että Ski School 2?
No okei, Ski School kakkosen tulisi olla jokaisessa kokoelmassa mukana. Jopa esimerkiksi jossain Jack Nicholson-boksissa, vaikka mies ei todennäköisesti edes tiedä Ski School kakkosen olemassaolosta, saatikka sitten nimeään kantavasta boksista.

Muutama videokasettikin eksyi ostoskasaan.

Tappavaa Terapiaa on Shannon Tweedin elokuva, jossa ilmeisesti jostain silmävauriosta kärsivä henkilö lukee lehteä liian läheltä.
Banaanimies on animaatio jostain lapsuuteni onkaloista ja sehän on tietenkin tarina siitä kuinka Chiquita-konserni valloittaa maailman hedelmämarkkinat.
Showdown in Little Tokyon tulisi olla kaikille toimintaelokuvien ystäville tuttu, mutta jos se ei ole, niin tässä elokuvassa Brandon Lee kehuu Dolph Lundgrenin miehisyyden suuruutta. Parasta tässä nimenomaisessa kasetissa on kuitenkin sen kokemat leikkaukset, sillä jo alkujaankin vain 79 minuutin elokuva oli lyhentynyt 71 minuuttiin, jotta emme vain vahingossakaan näkisi mitään liian pahaa. Toki kun kyseessä on aikalailla jatkuvalla ammuskelulla ja pottuilulla varustettua äijätoimintaa, niin jos sensuuri kerran kohdistui väkivaltaan, niin yhtä hyvin kasetille oltaisiin voitu jättää vain alku- ja lopputekstit.
Ja sitten on vielä Spiked Heel Diaries part 7, joka oletukseni mukaan on aikuisviihde-elokuva pohjautuen Spike Leen päiväkirjoihin. Vähän niin kuin Anne Frank.

Ei, en ole nähnyt Spiked Heel Diariesin osia 1 - 6.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Hetkinen... Tapeheads ja Ski School 2 löytyvät siis joltakin toiseltakin kokoelmalta? Mitkäs ne kaksi muuta leffaa sitten ovat, jos eivät Hoganin pullisteluja ole?

Jessus kirjoitti...

Eikös se ollut Ilpo Kauhanen? Siis se maalivahti?

...noir kirjoitti...

Tuoppi: Ne ovat Corey Feldmanin nolostuttavan kehno kyttäkomedia Busted ja Corey Feldmanin hieman paremmalta kuulostava Heaven Before I Die. En ole jälkimmäistä vielä katsonut, mutta siinä on mukana Omar Sharif, joten en usko sen sisältävän kakka- ja tissihuumoria yhtä paljon kuin Bustedin.

Jessus: En tunne miestä, mutta nopean googlauksen perusteella sanoisin että mahdollisesti.
Ei taida olla kuitenkaan aivan täysin legendaarinen herra, ainakaan porvoosta päin katsottuna, sillä nimikirjoituksella varustettu paita on ollut myynnissä hyvin, hyvin pitkään ja jos 150 euroa on tarjous, niin luoja tietää kuinka paljon siitä kehdattiin alunperin pyytää. En siis tahdo aliarvioida mahdollista maalivahtilegendaa, mutta uskon paitaa myyvän henkilön yliarvioivan kysynnän.