lauantai 25. syyskuuta 2010

Pääteasema menneisyys

Elokuvista-blogissa esiintyi tovi sitten tälläinen veikeä postaus jossa listattiin ns. parhaimpia elokuvajulisteita.
Tästä lähes innostuneena rupesin itse miettimään samankaltaista asiaa, siirtäen pääpainon ajattelusta lapsuuteeni jolloin usein tuli vinguttua vanhempia vuokraamaan elokuvia jotka usein osoittautuivat pelkäksi roskaksi, mutta niiden kansikuvat saivat innostumaan kuten kissanminttu Kissanaisen.

Siksipä tein ensimmäisistä mieleen tulleista elokuvakansista kollaasin joka on nähtävissä alla.

Tosin, koska pyrin etsimään juuri ne kansivaihtoehdot jotka muistan lapsuudestani, niin kaikki kuvakokoelmassa esiintyvät kannet eivät ole "ensimmäisiä" mieleen tulleita kansikuvia, mutta ainakin ne ovat ne nimenomaiset kansikuvat jotka olin nähnyt ja joista olin alunperin innostunut. Valitettavasti en löytänyt muutamasta kannesta muistamiani kansivaihtoehtoja, joten ne jäivät siitä syytä pois. Tähän sarjaan kuuluivat mm. elokuvat Legenda Haukasta ja Skeittijengi.

Kuten jo totesin, niin varsinaisen katselun aikana osa elokuvista osoittautui silkaksi roskaksi, mutta jos ruudun/monitorin toiselta puolelta löytyy yhtään lähellekään kaltaistani ihmistä (itseni lisäksi), niin varmaankin saatte nostalgisia lämpöaaltoja kun muistelette nähneenne näitä kyseisiä elokuvia videovuokraamoiden hyllyillä.

Ei kommentteja: