perjantai 14. kesäkuuta 2013

Bad things happen all the time

Tämänpäiväinen, hyvin sateinen kirpputorikierros (huom. satoi ulkona,ei sisällä) tuotti pakollisten ankkaostoksien ohessa muun muassa seuraavat elokuvat:
Texas Chainsaw on tietenkin se myös 3D-hehkutuksella tunnettu uusi elokuva, joka sai minut ihmettelemään, että miten hitossa siellä kirpparilla oli taas yhdellä pöydällä aivan järjetön määrä näitä aika uusia, vielä muoveissa olevia elokuvia ja jokaista sellaiset tsiljoona kopiota. No, ainakin hinta oli naurettavan alhainen (kaksi neuroa).
Splice on geenihokkuspokkusvaaroista kertova Frankensteinmuunnelma.
Alien vs. Ninjasta en ole kuullut paljoakaan hyvää, mutta koska en ole kuullut paljoa muutakaan, niin who cares. Aivottoman hauskalta mätöltä se parin arvostelun ja trailerin perusteella vaikuttaa.
Timecrimes (Los Cronocrimenes) on kiinnostanut jo hyvän tovin, mutta ei siksi että "Dreamworks tekee amerikkalaisen uusintaversion vuonna 2012". Joka ei pidä paikkaansa, sillä se toivottavasti jää sinne tämänhetkiseen tuotantohelvettiinsä.
Pari Hopon Poppoo-leffaa, sillä Hessu on Hessu ja niitä harvoja ankkamaailman hahmoja joka on saanut tehdä lapsen oletettavasti seksuaalisen kanssakäymisen tuloksena.
Kadonneen Lampun Metsästäjät on tietenkin se mainio Ankronikka-elokuva joka aikoinaan herätti huomiota Indiana Jonesmaisella julisteellaan. Oli jo aikakin tehdä formaattipäivitys sanon itselleni.
Ja näemmä Terence Hill on Katujen Cowboy.

Tätä en ostanut, mutta uskon Jungnerin todellakin olevan outo. Mutta ei hyvällä tavalla.
Tuolla varmasti Norman Mailerinkin teokset haastavalla kirjalla on hintaa viisi euroa, jossa äkkiseltään ajateltuna tuntuu olevan ainakin seitsemän liikaa.

Poistaakseni Jungnerin maun suustani, ostin uudet korvikset ja tämähän oli se tärkein seikka jonka halusitte tietää, eikö vain.

No, onneksi tämä puu haastaa systeemin ja koneen, sillä ftw ei ole for the win, vaan fuck the world.

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Tuota uudenkarheiden leffojen kirppismyyntiä tapahtuu täälläkin aina silloin tällöin. Enimmäkseen keskustassa sijaitsevissa puljuissa, mutta väliin myös tuossa meitin lähikirppikselläkin. En ole mikään ekspertti kirpputorien säännöksien suhteen, mutta onko moinen edes oikeasti sallittua?

Tuo Timecrimes näyttää kantensa perusteella mielenkiintoiselta. Täytyypä pitää silmät ja korvat auki, josko sen jostakin täältäkin itselleni löytäisin...

...noir kirjoitti...

Enpä voi myöskään väittää olevani kirpputorisääntöjen mestari, mutta olen ymmärtänyt ettei kirpputoreja saisi käyttää jälleenmyyntipaikkoina. Mutta kyllä täälläkin on kirppareita joissa on jotain pesuaineita, käyttämättömiä laukkuja, vielä paketissa olevia leluja, avaamattomia kirjoja ja esimerkiksi noita muoveissa olevia elokuvia ja siten, ettei taatusti usko jollakin olleen vaan huvin vuoksi 20 kappaletta samanlaisia sinetöityjä lompakoita. Joten kyllä siellä on joku ostanut jotain loppuvarastoja, roudannut kamaa ulkomailta, taikka joku painotalossa työskentelevä kantanut niitä suoraan tehtaalta myytäväksi.
Voi tosin olla, että monet näistä liikkuvat enemmänkin eettisesti epämääräisellä alueella, kuin oikeasti rikkovat jotain sääntöjä.
Sinänsä se ei haittaa minua, koska eipä minun ole pakko ostaa sieltä, mutta jos myynnissä on uunituoreita elokuvia kahden euron kappalehinnalla, niin aika vaikea niitä on olla huomaamattakaan. Koska sitten siellä on taas niitä taatusti rehellisiä myyjiä jotka myyvät sirkkelillä naarmutettuja levyjä, mutta pistävät moraalittomia hintoja niille.

corum81 kirjoitti...

Mielestäni tuon Timecrimesin juoni ja kansikuva lupaa paljon enemmän kuin itse elokuva pystyi tarjoamaan, mutta ihan ok mielestäni oli kuitenkin.

...noir kirjoitti...

No, minusta Timecrimesin kansi on vain ihan ok, joten sekin riittää sisällöstä. Vaikka toivonkin enemmän.