maanantai 24. elokuuta 2015

I could easily kill you now, but I'm determined to have your brain!

Viimeaikaiset kirppis ynnä muut -hankinnat ja tällä kertaa joukossa on keskimääräistä kiinnostavampaa kamaa. Roskaa, tottakai, mutta kiinnostavaakin sellaista.
Joku harhasielu kun oli dumpannut kirpparille aimo läjän pääosin italokauhua ja kun olin karsinut joukosta pois jo hyllyistäni löytyvät ja Argentot, niin jäljelle jäi vielä jonkin verran edullisesti saatua huuhaata.
Muita erityismainnan arvoisia löytöjä ovat Clerks, jonka täten päivitän videokasetilla olevasta televisiotallennuksesta vain hiukan ajastaan myöhästyneelle dvd:lle. Hiukan kyllä surettaa tuo kasetin siirtäminen eläkkeelle, sillä siihen liittyy pieni, ei niin hauska mutta kuitenkin jonkinlainen juttu, jonka voisinkin tässä yhteydessä kertoa. Silloin kun tuo Clerks tuli YLEn kanavalta silloin joskus kun sen tulin nauhoittaneeksi, niin tottakai ohjelma keskeytyi johonkin häiriöön ja ruudulla rupesi pyörimään klassinen hetkinen-viesti. Siinä sitä sitten äkkiä pysäytti nauhoituksen, kelasi kasetin tarkalleen keskeytyskohtaan ja odotti silmä kovana pausen kera koska elokuva jatkui, jotta saattoi antaa nauhoituksenkin tehdä niin.
Hölmöltähän se tuollainen toiminta kuulostaa ja varmasti onkin sitä, mutta hitto, kaseteissa ja rakkaudessa on kaikki paitsi kielletty sallittua. Sittemmin sitä Clerksia katsellessa nousi aina ajan kultaamat muistot mieleen ja vain koska sen nauhoituksen eteen joutui tekemään hieman töitäkin, ja siten elokuvakin sai tavallaan itseään suuremman merkityksen.
Puhumattakaan siitä, että tuolla kasetilla etummaisena oleva Hellraiser kolmonen on säästetty vain koska siinä on japanilainen tekstitys ja uskokaa tai älkää, ostin aikoinaan uusiokeskuksesta Hellraiser-kasetin voidakseni dumpata sen sisällön hevonkuuseen ja laittaa kuvassa olevaan koteloon sen oman kopioni.

Ennen Clerksia oli Hellraiserin perässä Seis tai mamma ampuu. Loistokamaa sekin.

Pari ensimmäisen kuvan elokuvista otan vielä erilliseen mainintaan, mutta kumpikaan niistä ei ole Let's Be Friends, vaikka let's be friends. Hymynaama.

Miksiköhän Heaven's Prisoners-nimestä on poistettu monikkomuoto? Hyvä leffa kuitenkin, yhdellä taikka useammalla vangilla.
The Hit List puolestaan kuuluu niihin elokuviin jota ostaessa olisin voinut vannoa etten ollut sitä jo aiemmin hankkinut, mutta väärässäpä olin. Mainittakoon siitä kuitenkin sellainen seikka jonka aiempi sivuutus on itseni kaltaiselle vidiootille suuri erhe ja näin ollen tämä virhe korjataan nyt:
James Coburnin roolihahmon nimi on Peter Mayhew.

Ja samoilla reissulla mukaan tarttui luettavaa, joista kenties luulisi tuon Frankensteinin taikka Octopussyn olevan se kovin juttu. Ei, kyllä se on tuo Goofy: the Good Sport-teos.
Rötös ja rangaistus sekä Lannistumaton laivuri sulkivat molemmat omat keräilykohdeovensa, koska nyt sekä Ankalliskirjasto- että Ankantekijät-sarjat ovat täydet.

Lopuksi vielä nyt jo kuluneita liituisia katukoristeluja päiväkodin (jossa olen muuten ollut töissä) edustalta ja sieltä joukosta otettu yksityiskohta:

Tätä kirjoittaessa soivat
Jean-Michel Jarre - Les Chants Magnetiques
Indiana Jones and the Last Crusade ost.

5 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Noista italokauhuista tuli mieleeni, että olisikos sinulla tarvetta The Zombie Deadille, joka kaiketi paremmin Burial Groundina paremmin tunnetaan. Hetken mielijohteesta menin sen tuossa taannoin nimittäin ostamaan, tarkistamatta sen kummemmin teoksen alkuperäisnimikettä. Eli nyt minulla on sitten kaksin kappalein Burial Groundia hyllyssäni. Saat sen toisen, jos haluat...

...noir kirjoitti...

Joo, pistä tulemaan vaan. Hienoa.

Tuoppi kirjoitti...

Oolright. Tarkistan, että levy toimii ja laitan heti huomenissa postin mukana tulemaan.

Graduated Cylinder kirjoitti...

Mäkin löysin saman Frankenstein-sarjiksen tänään kirpparilta!

Bayonetta on kyllä vekkuli peli.

...noir kirjoitti...

Minä löysin niitä silloin KAKSI.
Ostin molemmat, mutta vain toisen pidin itselläni.

Bayonetta on minulle toistaiseksi enemmänkin vain nimenä tuttu, eli suurin piirtein tiesin siitä entuudestaan vain sen mitä jostain Pelit-lehdestä olin lukenut. Katsoin kuitenkin pätkän jotain let's playta jotta tietäisin mitä edessä on ja näyttäisi siltä, että tulen kuolemaan... monta, monta kertaa.

Monta kertaa.