maanantai 4. kesäkuuta 2012

World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

On vuosi 2011, avaruusörkit hyökkäävät maahan ja sitten ammutaan ihan perkeleesti.

Siinä se koko tämän elokuvan juoni nyt sitten oikeastaan olikin.
Kyllähän siellä on välissä ne pakolliset pinnalliset hahmoesittelyt joissa näemme esimerkiksi sen, että Aaron Eckhart on kova mutta reilu ylikersantti, joku on se innokas sotaan, joku pelkää, on omat Docit, Maverickit ja Animalit, mutta ne ovat vain tiellä kun pääasia on esittää tuttua sotaleffaa jossa nyt natsien tai muiden kotoisampien vihollisten sijaan edessä ovat avaruusolennot.
Mutta vaikka hahmot ja tarina jäävät pahastikin vajaiksi, niin on pakko myöntää että kyllä minä pidin tätä tavallisen sotaelokuvan sekoittamista avaruusolentoihin varsin veikeänä ideana. Yleensä kun tälläisiä invaasioelokuvia tehdään, niin lähimmäksi sotaelokuvaa ollaan päädytty jonkin Independence Dayn avulla ja siinäkin sitten lennettiin ympäri ämpäri avaruusaluksilla, kun tässä jalkaudutaan kaduille perinteiseen kädelliseen toimintaan. Ei se nyt tietenkään elokuvasta oikeastaan yhtään parempaa tee, sillä aivan yhtä rutiinilla tässä mennään oltiin sitten Vietnamissa, taikka Los Angelesissa.
Kuitenkin...

Hiukan rasittavaa käsivarakameraa, onttoa kerrontaa, näkymättömiä persoonallisuuksia, muikeaa aivojen nollausta ja aseet roiskivat kuin salsa-aterian jälkeen.
Ylipitkä.

Tähdet: **
World Invasion: Battle Los Angeles

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Parempi kuin Skyline... Ei paljon, mutta kuitenkin...

...noir kirjoitti...

Sitä en ole vielä nähnytkään, mutta meinasin jo kerran ostaa sen.
Vaikuttaa idealtaan aika samankaltaiselta.