tiistai 1. maaliskuuta 2016

You flying shit house!

Ennen paluuta haasteputken pariin katsaus edeltävän kuun hankintoihin. Tai ainakin niihin jotka soveltuvat blogin teemaan ja siksipä ensimmäiseksi se kaikista fantsuin hankinta, eli selätin:
Jonka tosin ostin antaakseni sen pois. Näin teinkin.
Niin ja NKOTB in da haus! Westside!
Väitetään, että nyykkareiden paha poika, eli Donnie Wahlberg aikoinaan osoitti rock-kuntoisuutensa polttamalla hotellin maton.

Koska ankkakirjallisuuden haaliminen on törmännyt jo ajat sitten seinään ja olen aika lailla joutunut tyytymään kirjakauppojen valikoimiin, olen alkanut siirtämään huomiotani enemmänkin Nalle Puhin suuntaan. Kirjakaupasta ja ankan nettisivuilta ostaminen tuntuu melkein huijaukselta, kun siitä puuttuu kokonaan se metsästyksen muassaan tuoma verivirtojen suolaisuus kielellä ja siksipä en vaivautunut kuvaamaan niitä ankkakirjoja jotka ostin turvallisesti. Siis ilman alati vaanivia avaruusmerirosvoja.
Arturo Pérez-Reverten Yhdeksäs portti on hyvä kirja ja siitä tehty elokuvakin varsin onnistunut. Tuo kirja tuli hankittua yhdestä niistä ota kirja, tuo kirja-pisteistä.
Hugo 2-pelistä, tai siis ylipäätään Hugo-pelistä voisin kertoa mainion tarinan, jonka tosin olen kertonut moneen otteeseen aiemminkin, että on mahdollista sen tulevan uusintana teillekin: aikoinaan kun Taru Valkeapää veti televisiossa Hugo-ohjelmaa niin siinähän pelattiin puhelimen avulla juurikin Hugo-pelissä ja minäkin soitin sinne siinä nimenomaisessa halussa. Valkeapää sitten kertoi ohjeet, että paina 4 ja Hugh Grant hyppää vasemmalle, paina 6 ja Hugh Laurie hyppää oikealle. Kun vastaan tuli ensimmäinen väistötapahtuma Valkeapää sanoi "paina nyt nelosta" ja minä katsoin kotonani huuli pyöreänä kiekkopuhelimen numerolevyä. Miten? Koetin veivata kiekkoa ja Hugo ajautui turmioon. "Painoithan ihan varmasti nelosta?"
Soitin myöhemmin uudestaan näppäinpuhelimella. En ollut yhtään sen parempi.
Ai niin, lähetin myös Taru Valkeapäälle fanikirjeen, johon sain silloin vastauksenkin.

Leffahankinnat ovat pääosin peruskamaa johon lukeutuu myös Yhdeksäs portti-elokuvakin, että kaipa se kirjahankinta oli merkki tulevasta, eli nyt menneestä.
Flash Gordon on ehdottomasti joukon jalokivi.
Tuo viimeisen kuvan cd oli iloinen yllätys, sillä kyseessä on Japan-yhtyeestä tuttujen Richard Barbierin ja Steve Jansenin The Dolphin Brothers-projektin ainokainen ja kuulostaa muuten lauluakin myöten ihan Japanilta.

Joku oli vienyt aika läjän lautapelejä myyntiin ja siellä oli pari hyvinkin mielenkiintoista tapausta joukossa.
En ostanut, sillä pasianssia pelataan yksin ja nuo eivät ole pasianssi.

Löytyipä vielä pari Bond-autoakin, mutta eihän minulla ole ajokorttia joten saivat jäädä sikseen. Näin ovat ilmeisesti ajatelleet muutkin, sillä kuukautta myöhemmin ne ovat vielä samassa paikassa.

8 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Hyviä löydöksiä olen taasen tehnyt. Eritoten tuo Flash Gordon, joka on kyllä hubaa katseltavaa. Ihmetellä täytyy ettei kyseisen hepun seikkailuihin ole tuon jälkeen palailtu. Vai muistanko ihan väärin?

Kysymys: Onko sinulla Kickboxer 2:n DVD:nä. Jos ei, niin minulta löytyy ylimääräinen kappale, josta saatan hyvinkin luopua.

...noir kirjoitti...

On. Minulta puuttuu se Van Dammen Kickboxer, koska kasettiversio joka minulla on ei sisällä potkunyrkkeilyä vaan kaksi jaksoa Chicagon ratsupoliisia, sillä pidin sitä tärkeämpänä.

Tuoppi kirjoitti...

Asia selviö.

horrendous kirjoitti...

Hienoja Hugo-muistoja. Meillä oli sellainen näppäinpuhelin, joka jotenkin sisäisesti pyöritteli niitä numeroita, eli siinä kesti yhtä kauan että numerovalinta meni läpi. Tai ainakin näin vanhempani saivat uskoteltua ja sillläkään ei siis pystynyt soittamaan Valkeapäälle ja sepäs harmitti. Onneksi minulla kuitenkin oli Hugo-lautapeli ja pc-peli!

Lurker kirjoitti...

Flash Gordon on nannaa. Hyvä soundtrack ja meno on hyvin Flashia ;)
Witching and Bitching on myös vallan jees. Hieman epätasainen, mutta tuo lienee Iglesian helmasynti. Sama ongelma kun tuntuu vaivaavan tämän muutakin tuotantoa. Suuria tunteita, hienoja kohtauksia ja ylilyöntejä Espanjalaisittain.

Graduated Cylinder kirjoitti...

Vau, nyt iski kunnon Hugo-nostalgia.

Tuo Valmiina Iskuun löytyy omastakin hyllystä. Siinä onkin budjetikseen yllättävän hienot erikoistehosteet, näyttävät vaan ihmeen tutuilta, heh.

Seikkailu Dinosaurusten Maassa- elokuvan olemassaolosta olen ollut tietoinen, mutta suomenkielinen nimike selvisi vasta nyt. Tuo Goldie oli se Dingo jonka löysin viime viikolla.

Flash on mainio. Flash Gordonista on tuon jälkeen tehty muutama animaatio sekä 2008 yhden kauden pituiseksi jäänyt sarja Sci-Fi-channelin toimesta.

Cilo kirjoitti...

Minäkin olen pelannut tuota Hugo-tietokonepeliä! Se oli ihan paras!
HALOO! HERÄÄ PAHVI! :D :D

Ui, ui, ui - nyt oli hankittjen leffojen joukossa jopa muutamia, joita tunnistin!
Laatuleffoja, selvästi!

...noir kirjoitti...

Ai niin, minusta Hugo on aina ollut todella ärsyttävä hahmo.