torstai 13. helmikuuta 2014

It's not fear that tears you apart...it's him!

Mitä jos otettaisiin vuoroon tuoreimpia kirppisostoksia. Aikalailla samanlaista kamaa se on kuin aina ennenkin. Eli roskaa, formaattisiirtymiä, jotain hyvää ja roskaa.
Casper Van Dien on Road Rage joka ragettaa niin ettei meinaa uni tulla. Muistaakseni Road Rage on aika samanlainen kuin Paul Walkerin tähdittämä Joy Ride, vain tiedättehän,,, Casper Van Dienilla.
Steven Seagalin ekologishenkisen saarnakauden kehnoimpia pökäleitä, eli The Patriot.
Tv-terrori, joka on muistaakseni aika pitkälti sketsikokoelma jossa parodioidaan televisio-ohjelmia ja elokuvia. Taisipa siellä olla pari hauskaakin vitsiä mukana, mutta tärkeintä on, että John Ritter on siellä. Siis elossa. Mieshän on jo kuollut.
Knocked Up Movie: the 41-year old virgin who knocked up Sarah Marshall and felt super bad about it. Siis voi Jeesus kuinka väkinäisen oloinen vitsi elokuvan nimenä. Melkein uskallan arvella tämän olevan niin kehno parodialeffa, että sen rinnalla Seltzer/Friedberg-elokuvat ovat hyviä.
Nikke Knatterton. Hei, kuinka moni teistä on aina lausunut Knattertonin Knakkertonina? Sama se, sillä tämä on aivan hiton tiukkaa kamaa ja kovapäistä kaiken lisäksi.
Ninja Scroll vol.3 ei siis ole se elokuva, joka on aivan pirun hyvä, vaan levyllinen samannimisen animaatiosarjan jaksoja.
Ralph Bakshin Cool World on aivan liian sekava ollakseen cool, mutta Kim Basinger on piirrretty niin julmetun hotiksi, että katsojasta alkaa tuntumaan kuin olisi Tex Averyn käsittelyssä oleva susi. Soundtrackilla muun muassa My Life With The Thril Kill Kultia ja se sitten onkin coolia.
Tokyo Gore Police. Tokyo Gore Police.

2 kommenttia:

Franco kirjoitti...

Mä itse tykkään Tokyo Gore Policesta aika laillakin, laitappa joskus arvostelua mitä itse TGP:stä pidit.

Nettiä ja lehtiä selaillessani näytti olevan enemmänkin niin että leffasta ei ole oikein pidetty, minusta ko leffa on uuden Japani-goren parhaita, jos ei jopa paras, kun muut ovat lähinnä kehuneet niitä muita, joista mä taas en kovin tykkää. TGP minusta jysäytti sen genren kunnolla kaakkoon sormiluoteineen sun muineen kaikkineen. Sormet luoteina, sehän on ihan huikean kekseliästä kamaa! Ja leffa muutenkin kunnon surrealismi-avantgarde-gorea.

...noir kirjoitti...

Minä taisin joskus muinoin lukea Tähtivaeltajasta Tokyo Gore Policen arvostelun, mutta en muista oliko se kehuva vai ei. Nimi kuitenkin jäi kummittelemaan päähäni. Tosin samapa tuo olinko lukenut elokuvasta sanaakaan, koska en kuitenkaan olisi jättänyt ostamatta elokuvaa nimeltä Tokyo Gore Police.
Tietenkin toivon elokuvan kertovan Al Goren post poliittisesta urasta kun hän haluaa perustaa Police-covereita soittavan japanpopyhtyeen ja jos se ei sitä ole, niin petyn pahasti.