perjantai 6. helmikuuta 2015

3,14159 26535 89793 23846...

Nyt kun tuo aakkosputki on saatu jonkinlaisella onnistumisprosentilla päätökseensä niin en oikein raaskisi heti perään laittaa esitteille jotain satunnaista K- tai X-kirjainta pilaamaan järjestystä, joten vaihdoehdoksi tämän kuukauden täytteeksi löytyy kenties loogisimmillaan numeraalinen lähestymistapa. Ehkei sitä kuitenkaan löydy innostusta kulkea nollasta taikka ykkösestä aina kaikkeuden tuolle puolen, mutta kenties se nollasta yhdeksäiseen voi toimia. En kuitenkaan aio tehdä niin, mutta samoilla linjoilla pysyttelen tämän kuukauden ajan. Täten siis lykkään muita suunnitteilla olevia putkikokonaisuuksia (mm. kauniimman sukupuolen nimillä varustetut elokuvat, aasialaisleffoja joissa esiintyy kaljuja ihmisiä, pelkkiä kakkososia ja Val Kilmer) ja vuoroon pääsee elokuvia joiden nimessä esimerkiksi numero 9 on 9 eikä yhdeksän. Siksipä esimerkiksi Se7ven ei edes kahdesti esittäessään numeroaan kelpaa, eikä myöskään One Hour Photo koska ei ymmärrä olla 1 Hour Photo.
Siitä mitä ei myöskään ole odotettavissa mainittakoon myös 48 Tuntia ja Toiset 48 Tuntia koska jälkimmäinen ei ole 48 Toiset tuntia. Haluan muutenkin ottaa nuo kaksi elokuvaa oletettavasti jonkinlaisen Walter Hill-putken yhteydessä.
Niin ja kaikkien aikojen paras elokuva 2001: Avaruusseikkailu jää myöskin pois, mutta tässä sentään kuva S.P.O.C.K.:n levystä 2001: A S.P.O.C.K. Odyssey:
Ja mikäpä ettei kuunneltava kappalekin samaiselta äänitteeltä.