tiistai 29. tammikuuta 2019

Olla olematta John Malkovich

Eikö olekin ärsyttävää kun muistat jotain veikeää ja kun nyt leffablogissa ollaan niin se jotain on elokuviin, tms. liittyvää, mutta et saa vastakaikua koska ihmiset joiden kanssa puhut siitä eivät itse ole tietoisia kyseisestä asiasta ja saavat kerettiläisinä itsesikin epäilemään muistojesi todenperäisyyttä. Aikoinaan tähän seikkaan törmäsin niin sekä väitteellä että Pamela Anderson näytteli Koti kuntoon-sarjassa, että Peter Jacksonin Braindead tosiaankin julkaistiin Suomessa Aivokuollut-nimellä ja että Being John Malkovichin julisteessa kaikkien niiden Malkovich-naamioiden seassa on oikea John miettimässä what the fuck?
Kertaakaan en epäillyt muistojeni todenperäisyyttä ja viimeistään Koti kuntoon-dvd:t todistivat sarjaa näkemättömille Andersonin olleen työkalutyttö, Aivokuolleen osoitin vanhalla valokuvalla jossa juliste näkyi seinälläni ja nyt viimein sain sattumanvaraisella löydöllä yhdelle epäilevälle tuomaalle todistettua John Malkovichin olemassaolon kun aikaisemmin muun muassa kasetin kannesta oikea mies oli rajattu ulos.
Miksi otin tämän nyt esille? En tiedä, onko sillä väliä? Muistetaan kuitenkin se, että kun muistelet että ihan varmasti se joku oli jossain näkemässäsi elokuvassa ja muut väittävät sinun muistavan väärin niin et olekaan väärässä. Ellet sitten tietenkin ole.

6 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Moonraker. Dolly. Raudat vai ei?

...noir kirjoitti...

Juuri äsken toisaalla kävin lyhyen keskustelun aiheesta.

...noir kirjoitti...

Piti vielä tarkistaa itse leffastakin.

Tuoppi kirjoitti...

Jouduin itsekin tarkistamaan. Kahdelta eri VHS-nauhaltakin oikein.

corum81 kirjoitti...

Minä yleensä muistan aina väärin, mutta kerran olin oikeassa! Muistin Yodan iän vaikka toinen ihminen väitti toista. Tarkistimme nauhalta.

...noir kirjoitti...

Lucas väärensi historiaa sen verran ahkerasti, etten yhtään ihmettelisi jos jostain löytyisi leikkaus jossa Yodan ikä on muutettu... ja hän ampui ensin.