lauantai 29. heinäkuuta 2017

Nude Nuns With Big Guns (2010)

Sisar Sarah (Asun Ortega) ryhtyi nunnaksi halutessaan tehdä jotain hyvää, mutta päätyikin pahojen moottoripyöräjengipappien luostariin jossa huumekauppa rehottaa ja raiskaukset ovat kiitos hyvästä työstä. Raiskaukset ovat myös rangaistus huonosta työstä.
Erään rangaistuksen jälkimainingeissa Sarah uskoo viimein kuulleensa Jumalan sanan ja se sana sattuu olemaan "tapa" ja kohteena kaikki jotka ovat häntä sekä lesborakastajanunnaystäväänsä väärin kohdelleet. Kyllähän Sarah lahtaa pahiksia, mutta kun koko elokuva tuntuu olevan joidenkin hevostainnuttavien vaikutuksen alaisena niin eipä käteen jää kuin kloroformirätti jota pitää omilla kasvoillaan. Sen verran pitkästyttävästä elokuvasta on kyse etten viitsi edes laittaa kuvaa siitä, vaan tässä jotain koneeni sisuksista kaivettua:

Nude Nuns With Big Guns on trashia, mutta mitä muutakaan voisi tuolla nimellä varustettu elokuva olla. Trashia löytyy myös elokuvan mahdollisten tuottajien joukosta sillä tätä elokuvaa käytettiin apuna kun haastettiin torrentkäyttäjiä oikeuteen, mutta ei niinkään mitään oikeutta haettaessa vaan jotta peloteltaisiin nettikäyttäjiä maksamaan oikeuden ulkopuolisia sovittelukorvauksia koska hei, pitäähän sitä koettaa rahastaa keinolla millä hyvänsä kunhan sitä ei tehdä elokuvalla jota pidettäisiin maksamisen arvoisena. Käyttäjiä haastanut yritys perui myöhemmin aikeensa, mihin saattoi osaltaan vaikuttaa epäilys siitä etteivät he edes omistaneet Nude Nunsin oikeuksia ja jos näin olisi ollut olisivat he todennäköisesti päätyneet maksajien penkille. Miten tästä tuleekaan mieleen kaikenlaisten huijausviestien tehtailijat jotka luottavat siihen, että jos lähetän feikkilaskun niin joku ja tarpeeksi moni sen maksaa pelätessään suurempia ongelmia. No, eksploitaatioelokuvahan Nude Nuns on joten edellä olevan kaltainen on kaikesta ikävyydestään varsin sopivasti aiheeseen istuvaa.
Paljasta pintaa, verenroiskutusta, rumaa kielenkäyttöä, surkeaa näyttelemistä ja nunna joka vastaa enimmäkseen edellisistä, mutta eivätpä muutkaan jää pahemmin jälkeen ja koska jokainen on paskiainen niin kaikki saavat ansionsa mukaan. Valitettavasti Nude Nuns on aivan liian laiskasti kulkeva ja suurin osa toimintakohtauksista on kuin katselisi power point-esitystä jolloin pääosa elokuvan lupauksista ja raflaavuudesta jää sen julisteen varaan, ja siten aika varmasti tämä olisi toiminut parhaiten muutaman minuutin trailerina kuin kokonaisena elokuvana. Menee jotenkuten rasvaisena välipalana niiden muiden tarkoituksellisten aikalaistrashien seassa, mutta samasta lajityypistä ja samalta ajalta löytää useita paremmin roskaestetiikkaa hyödyntäviä sisarelokuva jotka eivät ole näin nynneröitä ollakseen modernia massayleisön grindhousea.
Ajoittain tosi rumaa/halvan näköistä värikorjausta joka visuaalisena löysäilynä on kuin jotain Eppu Normaalin musiikkivideon ripulointia:
Joskin se Nude Nunsin nukahtaneen etanan vauhdilla kulkeminen on sen pahin synti, eikä sellainen ole koskaan hyväksyttävää eksploitaatiossa. Eikä se pelkkä pyssyn pitäminen kädessä tee vielä bad assia vaikka kuinka irvistelisi. Jos joku kuitenkin haluaa nähdä elokuvan jossa tehdään niin puolentoista tunnin ajan ei Nude Nuns ole silti kovinkaan hyvä vaihtoehto.

Tähdet: *

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Ideahan tässä on varsin mainio. Toteutus taasen ei niinkään.

...noir kirjoitti...

Nunnia ja aseita, miten sen voi mokata?

Anonyymi kirjoitti...

"...raiskaukset ovat kiitos hyvästä työstä. Raiskaukset ovat myös rangaistus huonosta työstä."
Tästä tulee mieleen asioita.

...noir kirjoitti...

Ei kannata.